top of page

Baggrund

MANDEN BAG

Jeg hedder Dennis og er født i 1980 i det smukke Thy med de store åbne vidder ved Vesterhavet. Jeg er siden da flyttet til Sjælland for at søge nye udfordringer.

Jeg er uddannet urmager på Den Danske Urmagerskole (1998-2002) og har arbejdet som butiksurmager lige siden, det har givet mig mulighed for at arbejde på utrolig mange ure og designs. Jeg har set hvad der virker og hvad der ikke gør, denne uvurderlig viden forsøger jeg at inkorporere i mine egne ure.

Jeg blev grebet af idéen om at lave mine egne ure allerede tilbage i 2010. Jeg har efterhånden brugt rigtig meget tid på at udarbejde design og idéer. Jeg kommer hele tiden på nye idéer til design og ”følelsen af at have et fedt ur på”.

Jeg lægger en stor flid i den lille detalje og vil altid gøre noget ekstra for, at det bliver ekstra lækkert.

Mit motto er: ”Det skal være enkelt, med en masse detaljer”

FREMTIDIG VISION

Black Polar Bear vil bruge danske håndværkere, som har faglig stolthed og vil yde det ekstra for deres passion. Urene skal være kendt for kvalitet af den kvalitetsbevidste køber.

MISSION

At bygge og designe danske ure, som kan måle sig med langt dyrere udenlandske urmærker. Designet skal være Nordisk inspireret og bygget med passion for håndværk.

bottom of page